A modern transformation


The open floor plan enables views from the various levels.

The potential of the three-flat building dating from 1993 was fully exploited and transformed into a modern and open house with three residential units. All the entrances are separately accessible and are visually distinguishable from each other thanks to the use of overhangs and ledges. The terraces are arranged on different sides of the building, which means that people can use them without disturbing others.

The dominant surface colour white is complemented by warm, colourful accents with limed oak on the hardwood floors and stairs.

The specific floor is not longer in our product range, but you will find a good replacement in Oak Traditional white.

Architect: artifex Bauplanungsge- sellschaft

Installation: Herdecke Ligo GmbH, Dortmund