Matchende fodlister

Det er detaljerne, der skaber de store forskelle i dit hjem.

 

Skab harmoni med fodpaneler i samme udførelse som gulvet. Dette gør, at gulvet synes større. Find balancen; det er detaljerne, som skaber helheden - og hjemmet. Boen tilbyder fodpaneler lavet af parket, hvilket sikrer, at dine fodpaneler har nøjagtig samme farve og udførelse som gulvet. Nyt i sortimentet er fodpaneler af finèr i alle BOENs gulv-farver.

Takket være vår nye foldeteknologi – kalt Origami-Tech – brettes det øverste laget av parketten to ganger, uten å knekke overflaten. Dette skaper en 90-graders kant med en halv fas, og som runder av fotlisten. Kantstyrken blir kraftig forbedret, og overflaten forblir perfekt beskyttet mot smuss, støv og fukt. Gulvlistene med avrundede kanter ser ikke bare stiligere ut, de er sterkere og lettere å rengjøre.

«Ved bruk av en ny frese- og falseteknologi, konverterte vi en manuell arbeidsprosess til en industriell produksjon som gir et perfekt resultat. På denne måten hjelper vi håndverkeren å jobbe effektivt og tilby det beste resultatet til sluttkunden”, forklarer produktsjef Andreas Tippel. Våre nye fotlister er det perfekte valget for deg som ønsker å gi rommet et førsteklasses utseende, og en eksklusiv touch. Fotlister laget av parkett er både attraktive og av svært høy kvalitet. Uansett stil – fra moderne design til det tradisjonelle – nå kan du fornye ethvert rom med førsteklasses trelister fra BOEN.

Den totale høyden på gulvlistene justeres nå fra 58 til 55 mm. Dette fordi vi klarte å produsere to fotlister ut av én 138 mm plank. Det nye designet gir listene stabilitet og et utseende av topp kvalitet, og i tillegg er de utrolig behagelige å ta på. Fotlister i samme farge og overflatetekstur som gulvet, gjør det mulig med et enhetlig design: Rommet blir mer balansert, med en optisk forstørrelse av gulvflaten. Estetisk sett blir rommet ett. Det er disse detaljene som gjør et hjem helt spesielt.


Smukt

Brug af samme parketfarve er en detalje, som understreger gulvets linier. Husk at hvide paneler indrammer vægfladen, men skaber afstand til gulvet. Matchende paneler derimod virker som om, de trækker gulvet op på væggen, så rummet virker større.


Vælg fodpaneler som passer til dine BOEN trægulve og til din stil.

Fodpaneler af BOEN Parket

Paneler er produceret af højkvalitet parket. Tilgængeligt i alle parketfarver, trætyper og formater fra BOENs aktuelle sortiment. Overfladen er enten lakeret med Live Satin, Live Mat eller Live Pure eller olieret med Live Natural olie. Indhold: 1 pakke – 10 stk. Dimension: 55 x 14 x 2180 mm

Paneler af finèr

Findes i alle BOENs gulvfarver. De har afrundede kanter og et toplag på 0,5 mm af finèr. Med en tykkelse på 16 mm er disse paneler specielt egnede til at dække større ekspansionsfuger. Indhold: 1 pakke – 10 stk. Dimensioner: 58 x 16 x 2700 mm